dilluns, 14 de juny de 2010

El curs s'acaba !!!

SI ELS VEIEU FELICITEU-LOS
Divendres 11. Pedro de P4
Dissabte 12, Alba de 1r

DARRERA SESSIÓ DE IOGA
Recordeu que la darrera sessió de ioga serà el proper dimecres, dia 16 de juny,
de 2 a 3 de la tarda.

TIQUETS DE MENJADOR
Des del Consell Comarcal del Bages ens indiquen que aneu ajustant la compra de tiquets de menjador, a les vostres necessitats reial, donat que els canvis del servei, faran que aquests tiquets no serveixin per al proper curs. De qualsevol manera, es retornaran els diners dels tiquets no consumits.

PRIMERA PEDRA
Recordeu que aquest diumenge, a les 12 del migdia, ens trobarem al costat de les obres de l’Escola Nova, per a fer l’acte de “la primera pedra”.

US HI ESPEREM A TOTS !!!


NO HI HA PISCINA
Cada curs, per aquestes dates, aprofitem per anar a la piscina. Aquest curs, donat que la piscina obra el cap de setmana del 19 de juny, no hi ha temps material per poder-hi anar.
Però com que el proper curs començarem una setmana abans, aprofitarem aquelles dates en les quals la piscina encara serà oberta, per a poder realitzar aquesta activitat.

RECICLATGE DE LLIBRES

Junt a aquet full, les famílies de 3r, 4t, 5è i 6è., rebran una enquesta a l’entorn de la proposat de reciclatge de llibres per al curs que ve.
De moment només afectarà els llibres de matemàtiques de 4t, 5è i 6è.
Retorneu si us plau les enquestes durant la propera setmana.

ESCOLA OBERTA: PRIMERA SETMANA DE SETEMBRE
Per tal de veure si és possible de poder fer activitats durant la primera setmana de setembre, el proper dilluns passarem una enquesta per tal de saber quantes famílies estaríeu interessades en aquest servei.
Us recordem la importància de contestar-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada