divendres, 28 de gener del 2011

EL GENER S'ACABA

SI EL VEI U, FELICITEU-LO

1r.- Joel Lardín (31 de gener)

ARRIBA EL PERÍODE DE PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2011 2012

El proper dia 14 de febrer s’inicia el període de preinscripció per als alumnes d’Educació Infantil, Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

Recordeu que la preinscripció es realitza al centre que trieu com a primera opció o a l’oficina municipal de matriculació (ajuntament)



JORNADA DE PORTES OBERTES

Cada curs, en el període de preinscripció, fem una jornada de presentació de l’Escola. Aquest curs aquesta activitat es realitzarà el proper dia 17 de febrer.


JORNADA DE PORTES OBERTES: A SECUNDÀRIA

Per als alumnes que s’han fet tan grans que el proper curs han de canviar de centre, les jornades de portes obertes dels dos centres que a la nostra població fan estudis d’Ensenyament Secundari Obligatori seran:

IES Castellet:
Divendres, 18 de febrer, a les 6 de la tarda.
Col·legi M. de D. Del Roser
Dissabte, 19 de febrer, a les 11 del matí.

CONSELL ESCOLAR DE L’ESCOLA

Dilluns, dia 31 de gener a les sis de la tarda us convoquem a la reunió del Consell Escolar del Centre, per tal de fer el tancament econòmic de l’exercici 2010 i d’altres informacions i projectes que poden ser del vostre interès.
Recordeu que el Consell Escolar del nostre Centre és obert a tothom.

Tota la documentació del consell, podeu trobar-la a la pàgina electrònica de l’Escola.

RECORDATORI

Cal recordar la necessitat que els nens i nenes arribin amb puntualitat a l’Escola i que, en cas d’absència comuniqueu a la tutora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada