dimarts, 26 d’abril del 2011

COMENÇA UN TRIMESTRE...CURTET

SI LA VEIEU, FELICITEU-LA

P4 – Laura (P4)

BEQUES

Recordeu que el proper divendres, 29 d’abril finalitza el termini per a presentar les sol·licituds dels ajuts individuals de desplaçament (per a alumnes que viuen a més de 3 quilòmetres de l’escola)

Podeu recollir la sol·licitud i presentar-la a la secretaria de l’Escola.

VAN D’EXCURSIÓ
Els nens i nenes de P-3 aniran a veure la llegenda de Sant Jordi a l’Escola Bressol El Niu, el proper dijous, dia 28 d’abril, a la tarda.


FIRA DEL LLIBRE DE 2a.MÀ

Comencem aquest trimestre tal i com vam acabar l’anterior. Seguim amb els actes al voltant de les lletres i els llibres.



Celebrarem la fira del llibre de 2a. mà, el proper divendres, dia 29 d’abril, al matí, amb els nens i nenes.

A la tarda, en plegar, hi haurà instal·lada una parada on els adults podreu adquirir els llibres de 2a. mà al preu d’1 €.

I EL PROPER CURS ?

Aquest darrer trimestre és tan curt que ja comença a ser hora de pensar en el proper.

El curs 11/12 serà un curs de canvis, de retallades (?)

Com a conseqüència de la desaparició de la “sisena hora” a primària, potser, si ens mantenen el personal (com diu el Departament) podrem destinar més temps a vetllar per les necessitats individuals dels nostres nens i nenes, o intentar fer agrupacions d’alumnes que ens permetin treballar millor.

En el nostre cas, a més, hem de tenir present  l’estrena del nou edifici, que ens permetrà gaudir de més espai i estar més a prop de la natura. Poder disposar, malgrat les retallades econòmiques, de pissarres digitals a la majoria d’aules.

Per últim, si ho aprova el Consell Escolar, compartirem els espais amb l’Escola Municipal de Música.

Però per sobre de tot, els nostres nens i nenes seran un xic més grans (els adults ens mantindrem!) i tots plegats (famílies i personal de l’Escola) haurem de continuar treballant per donar-los, cada dia, una millor educació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada