divendres, 11 de novembre del 2011

JA TENIM ON TRIAR

NOM DE L’ESCOLA

En tancar la fase de propostes, es van recollir 72 aportacions: 40 d'alumnes de l'escola i 32 de familiars, ex-alumnes, o veïns de la població. En total es van proposar 50 noms. Per tal de poder deixar un nombre de propostes suficientment petit per tal que no ens trobéssim amb un procés d'elecció molt poc significatiu, el Consell Escolar es va reunir i va acordar un seguit de criteris: optar per no posar noms de persones (6 propostes). Eliminar la proposta de "Cal Soler" donat que el nom no respon a res del que és o envolta l'escola. Agrupar algunes propostes que teníem noms semblants i, finalment, fer esporga de les propostes que cap dels membres del consell considerés d’interès. Finalment van quedar les següents: la natura, l'olivera, el pi, el bosc, Sant Joan (bosc del costat de l'escola) ,Puig Soler (cim més alt de la població) , Vallhonesta (zona de la nostra població on hi trobem els seus orígens)



3r MARKADILLU 


 Ja hem començat a recollir la roba i complements per a poder realitzar el 3r MARKADILLU, el proper dia 27 de novembre. Podeu dipositar allò que porteu a la caixa que trobareu entre la consergeria i la secretaria. I, sobre tot, us preguem que allò que porteu estigui net i en bon estat. 





ELS COTXES 

Us preguem que sigueu conscients dels problemes de seguretat que suposa voler deixar el cotxe al davant mateix de la porta de l’Escola.


MENJADOR ESCOLAR 
Dues informacions sobre el menjador: 
- Ja tenim a punt per a instal•lar un sistema de depuració de l’aigua que veuen els nens i nenes al menjador. 
- Recordeu de ser molt curosos amb l’assistència del vostre fill o filla al menjador: 
   1- Si deixeu al vostre fill/a al menjador i per alguna raó us l’heu d’endur, més tard de les 10:30, no es podrà guardar el tiquet per al dia següent, però si podeu portar algun estri per a endur-vos el dinar. 
   2- A final de cada mes cal que puguem tenir tots els tiquets. 


 L’ENTRADA AL 1r PIS 


 En els propers dies, podrem disposar de bandes antilliscants a l’escola d’emergència que utilitzem per a pujar al primer pis. Fins llavors us preguem que ens ajudeu a conscienciar a tots plegats que, en cas de pluja, cal anar-hi molt en compte. 


IMPORTANT: ALUMNES DE PRIMÀRIA 


 Per tal de poder realitzar de manera més còmoda i agradable l’activitat de ritme, moviment i dansa dins l’àrea d’Educació Artística (música) i l’activitat al gimnàs dins l’àrea d’Educació Física, cal que tots els nens i nenes portin uns mitjons amb sola antilliscant. Els mitjons els guardarem a l’Escola fins que calgui portar-los a casa per rentar. És important que els marqueu amb el nom del nen/a per evitar confusions.

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada