dilluns, 25 de febrer del 2013

NEU DE FEBRER, OMPLE EL GRANER.


MITJA ESCOLA
D’EXCURSIÓ

El proper dimecres, dia 27 de febrer, totes les classes d’Educació Infantil i de Cicle Inicial visitaran el Palau de la Música Catalana a Barcelona i gaudiran d’un espectacle musical ideat per a ells.

PREINSCRIPCIONS
CURS 13/14

Del 11 al 22 de març tindrà lloc la preinscripció dels NOUS alumnes per al curs 2013/2014.

El dia 5 de març, a les 6 de la tarda i a la sala de plens de l’Ajuntament, hi haurà una xerrada explicativa del procés de preinscripció i matrícula.

El dimecres, dia 6 de març, celebrarem la Jornada de Portes Obertes de l’Escola, a partir de les 5 de la tarda.

DIA 3 DE MARÇ,
CONCERT A L’ESCOLA

Els professor de l’Escola Municipal de Música realitzen el seu concert anual. Una magnífica ocasió per escoltar música “clàssica” i no tan clàssica en directe.

Aquest any, a més, s’aprofitarà per a celebrar l’entrega de premis del concurs de poesia “Grito de Mujer”.

Els nostres alumnes més grans també hi participaran recitant una poesia al voltant de la celebració del dia de la dona treballadora.


                                          DIMARTS, 26 F,
JA NI HA PROU!

Tots i totes qui vulgueu manifestar la voluntat de defensa dels serveis públics, ens trobarem el proper dimarts a 2/4 de 5 de la tarda a la porta de l’Escola i amb samarreta groga.

Aquestes concentracions es realitzaran a tot el país i per part de tots els serveis públics, educació, sanitat, bombers,...

  

PREPARANT SANT JORDI

Com dèiem en el número anterior, necessitem gent gran que vulgui explicar contes a la nova edició de contes de Sant Vicenç. La propera setmana disposarem del full d’inscripció.

Des de l’AMPA ens informen que ja s’està recollint gent per a preparar la representació de la llegenda de Sant Jordi, que realitzaran el dia 23 d’abril.
Us demanen que us apunteu al full que hi ha a l’entrada de l’Escola i que es necessiten actors, actrius, decoradors,...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada