dimarts, 30 d’abril de 2013

S'ACABA L'ABRIL


AJUTS DE MENJADOR 

Avui, dia 30 d’abril, s’ha acabat el termini de presentació dels Ajuts de Menjador per al proper curs escolar 13/14 i que ha convocat el Consell Comarcal del Bages .  

Als qui ja heu presentat lo sol·licitud, recordeu que si us faltava algun document, l’heu de portar el proper dijous, dia 2 de maig, donat que el divendres entregarem totes les sol·licituds presentades al Consell Comarcal del Bages.

AJUTS PER A LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet fa la convocatòria d’ajuts per a llibres i material escolar del present curs escolar 2012/2013 .

Aquesta convocatòria va dirigida a tots els nivells escolars d’Educació Infantil i Educació Primària.

El termini de presentació finalitza el dia 9 de maig.

La sol·licitud podeu recollir-la a la secretaria de l’Escola i les heu de presentar a l’oficina d’atenció al ciutadà (plaça Ajuntament, 10)

SERVEI DE MENJADOR

Des del  Servei de menjador us volem recordar dos normes en el pagament de tiquets:
1.– No deixar a deure més de dos tiquets.
2.– Abonar el tiquets que es deguin, abans de tancar el mes.

Penseu que l’import del tiquets es destina, integrament, al cost del servei i, per tant, qualsevol endarreriment provoca dèficit.

VAGA GENERAL DE L’EDUCACIÓ PÚBLICA

Com sabeu, el proper dia 9 de maig hi ha convocada una Vaga General de tota l’educació pública, a nivell d’Estat Espanyol. 

Una de les raons de la Vaga són les retallades, l’altra és el projecte de llei que el govern de Madrid ha redactat.

Com sigui que no és una vaga només de  mestres (està convocada per la diferents federacions d’AMPA), el claustre de mestres prendrà  una postura el proper dijous, però volem convocar una assemblea de mares i pares el proper dilluns o dimarts (ja us ho comunicarem)

De moment si voleu tenir més informació de la llei “Wert” us deixem aquest enllaç:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada