divendres, 21 de juny del 2013

ARA SÍ, EL DARRER DEL CURS

QÜESTIÓ DE DINERS

Ahir us vam entregar un full on passem comptes  (cada dos cursos) passem comptes de les sortides. Igualment us hi hem afegit allò que us manca pagar de material.

Tant si heu de pagar com si us hem de retornar  us preguem que passeu per la secretaria de l’Escola les dues properes setmanes, dimarts i dijous de 9 a 13 h.

De la mateixa manera que si creieu que hem comès un error veniu, si pot ser, amb la vostra còpia del full d'ingrés de la caixa.

Sigui com sigui us preguem poder enllestir el tema econòmic, per tal de poder començar el proper curs en les millors condicions.

OBJECTES PERDUTS

Com ja sabeu, a l’entrada de l’Escola hi ha recollit tota la roba i altres objectes que hem anat trobant. Us preguem que si teniu el dubte d’haver-ne perdut, passeu i mireu-vos tot el que tenim.

A principi de curs ho deixarem buit.

HEM D’INSISTIR: POSEU EL NOM A TOTES LA ROBA, ENCARA QUE SIGUIN ELS MÉS GRANS.


RECORDATORI
Per a les famílies que teniu fills que el curs proper començaran P3, us volem recordar de la reunió que farem el proper dia 27 de juny a les 8 de la tarda.

INFORMATIU D’ESTIU

També us volem recordar que a finals de juliol principis d’agost us farem arribar (per correu ordinari o electrònic) el full informatiu per al proper curs, amb totes les dades que necessiteu per a començar el curs.

PER ACABAR EL CURS

Per a tots els mestres avui s’acaba,  de moment, el contacte amb uns nens i nenes que formen part de la nostra vida. És un moment de joia de veure com han crescut; de tristor pel comiat dels més grans i de deixar-se anar una mica, que aquesta feina requereix estar amatent en tot moment.

El proper curs tornarem amb la mateixa consigna que aquest:
HEM DE TREBALLAR CADA DIA MILLOR PER ACOMPANYAR ELS NOSTRES ALUMNES EN EL SEU CREIXEMENT I LLUITAR, AMB TOTS VOSALTRES, PER TAL QUE L’ESCOLA PÚBLICA SIGUI DEMOCRÀTICA, CATALANA I DE QUALITAT.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada