dijous, 28 de novembre del 2013

EL FRED JA ÉS AQUÍ

LOTERIA DE NADAL

Per a poder tancar correctament el tema de la loteria, es prega que retorneu la loteria de l’AMPA, abans del dia 30 de novembre.


L’AMPA JA PREPARA CARNAVAL

L’Associació de mares i pares de l’escola ja comença a pensar en la comparsa per a Carnaval. Recordeu que és una comparsa familiar (no hi poden anar els nens i nenes sols). Per tal d’anar preveient la participació i el material, us podeu apuntar a la llista que col·locarem a l’entrada de l’escola o, si us és complicat de poder venir, feu arribar el vostre nom, el nombre de participants (adults i infants) al correu electrònic de l’escola.



 TALLER DE CIRC

A partir del proper dimarts, de 16:30 a 17:30 h, es farà un taller de malabars. Va dirigit als alumnes a partir de  2n. nivell de primària. Els participants que tinguin un “diàbolo” que el portin.


 BALL DE GITANES

El proper divendres, dia 29 de novembre a l’escola 21:30, Es fa la primera trobada de la “colla de gitanes” de l’Escola. Encara que no us hi hagueu apuntat, sereu ben acollit.

 TALLER D’EDUCACIÓ AFECTIVA

Recordeu que el proper diumenge, dia  1 de desembre, tindrà lloc la primera activitat que organitza l’AMPA del cicle de tallers per a famílies. De 10:30 a 13:30 (recordeu que podeu confirmar la vostra assistència al tel. 667581493 o bé al correu rosapalacios2004@gmail.com)

RECAPTA D’ALIMENTS

Recordeu que demà dijous i divendres hi haurà instal·lades parades de recollida d’aliments a l’entrada dels tres supermercats de la nostra població.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada