divendres, 18 de febrer de 2011

18 de febrer de 2011

SI LES VEIEU FELICITEU-LES

3r.- Aida i Ylènia (18 de febrer)

SETMANA BLANCA O NEGRE

Us volem recordar que la setmana del 28 de febrer al 4 de març ens toca celebrar les “famoses” i “úniques” vacances de la “setmana blanca”.

PREINSCRIPCIÓ

Recordeu que el proper dia 25 de febrer s’acaba el termini de preinscripció als ensenyaments d’Educació Infantil, Primària i Secundària.

Recordar-vos, també, que les preinscripcions es poden presentar a l’Ajuntament o al centre educatiu escollit com a primera opció.

Si no feu canvi d’escola, no heu de fer cap preinscripció, durant el mes de juny us passarem un full de “confirmació de matrícula”.

2a MARATÓ DE CONTES

Per segon any consecutiu es celebrarà una marató de contes per a tots els nens i nenes de Sant Vicenç, el proper dia 5 de maig. Una activitat que l’any passat va donar molt bons fruit.

Per a poder-la portar a terme ens cal mares, pares, avis, àvies, ... que vulguin explicar contes. Properament farem una convocatòria especial per a trobar nous “conta-contes”.

I DE LA NOVA ESCOLA ?

Les darreres informacions dels responsables de les obres de la nova escola, ens diuen que farem l’estrena el proper mes de setembre. Com a única pega d’aquesta data, el fet que els nois i noies que van estrenar la nostra Escola a 2n. i que avui fan 6è., no podran gaudir, ni que sigui uns mesos, de la nova escola.

 VIVIU MOLT LLUNY DE LA NOVA ESCOLA?

Anar a la nova Escola és motiu d’alegria, però per a les famílies que viuen prop de l’Escola actual és un “problema” de desplaçament. Per a poder intentar trobar-hi solucions ens trobarem:   
DIMARTS, 22 DE FEBRER A ¼ DE 7 (18:15h)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada