divendres, 25 de febrer del 2011

25 de febrer de 2011

SI ELS VEIEU, FELICITEU-LOS

26 de febrer-Roger-P5
26 de febrer-Ylias-2n
27 de febrer- Eva-P3
27 de febrer-Eneko-P5
28 de febrer- Aleix-P3
5 de març – Samia-P3
6 de març–Joan Gabriel-P4
6 de març-Aina-1r.
8 de març – Kevin-P3

L'ESCOLA ÉS TANCADA...
Recordeu que tot i no haver-hi neu al carrer, l’Escola serà tancada la propera setmana.

S'ACABA EL DORMIR...

La Comissió de menjador de l’Escola us vol informar que:

l’alumnat de P3, usuari del servei de menjador, a partir del proper dia 7 de març, ja no se’ls posarà a fer migdiada després de dinar.

Cada vegada costa més que s’adormin, ja que amb el creixement van perdent l’hàbit i la necessitat de dormir al migdia, per tant hem cregut oportú incorporar-los a les activitats de lleure que realitzen la resta d’usuaris durant la franja horària del servei de menjador.

La Comissió de Menjador resta a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte o aclariment respecte aquesta o altres qüestions.

SOBRE EL DESPLAÇAMENTS A LA NOVA ESCOLA

Per tal d’evitar possibles malentesos respecte a la “demanda” feta per algunes mares de l’Escola que van demanar de poder-nos reunir per parlar del llarg trajecte a l’Escola nova, us volem explicar els acords que s’hi van prendre:
1.-No es pot de fer un transport escolar gestionat per l’Escola.
2.-Demanar a les autoritats competents, la possibilitat que el servei de transport públic pugui fer una parada més a prop de la nova escola.
3.-Plantejar el treball amb l’Ajuntament per a la creació de dos camins escolars.

NO HI HA DINERS PER A L'EDUCACIÓ DEL PAÍS?

La situació econòmica que té la Generalitat de Catalunya és un tema d’actualitat que tothom pot seguir pels mitjans de comunicació. De moment però, els Departament d’Educació ha començat a aplicar mesures de reducció de despeses que al nostre centre vol dir:
-Reducció d’uns 1.100 € de l’aportació econòmica anual (-20%)
Per al proper curs pot voler dir que tot i tenir dues classes de P·3, no podrem recuperar la TEI (tècnica d’Educació Infantil)
Impossibilitat de poder disposar de vetlladors en cas de tenir alumnes que ho necessitin.
Algú ens podrà explicar com es millora l’educació del país amb 12.000 alumnes més i amb menys recursos humans i econòmics.

Malgrat això, la gestió responsable dels recursos econòmics que hem fet durant aquests anys, ens permet de poder continuar amb el mateix nivell de despeses i, a més, poder instal·lar pissarres digitals a les aules.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada