dimarts, 13 de setembre de 2011

JA HEM ESTRENAT L'ESCOLA

AVUI POT SER UN GRAN DIA... DEPÈN DE NOSALTRES

Avui, a les nou en punt, hem estrenat l'Escola (alguns ja en tenim experiència en aquest tipus de moment) Després de cinc cursos, al sisè va la vençuda.

És un moment de joia. Disposem d'unes instal·lacions impressionants; hem ampliat el nombre de mestres. Amb els alumnes que tenim i les famílies que els acompanyeu, ho tenim tot de cara per a començar un bon curs.

És un moment de retrobada i de donar la benvinguda a tots els alumnes nous i les seves famílies.

Aquest curs que comença, tenim feina per a tothom, estigueu atents a les demandes que us farem.

Aviat engegarem el procés per a trobar el nom definitiu de l'Escola.

Aviat engegarem el procés per a posar a punt l'hort de l'Escola i per a donar una imatge verda a allò que avui no és més que sorra.

Ens haurem de posar a pensar com ho fem per a "inaugurar" l'Escola.

Avui que ho veiem tot en positiu és bo recordar.

Recordar a tots els alumnes que ja han deixat l'Escola (i les seves famílies). A tots els mestres que han passat per l'Escola i altra personal que en un moment o altra ens ha acompanyat.

Recordar als amics que, al llarg de la petita història de la nostra escola, hem hagut d'acomiadar i amb els quals no podem compartir aquest moment.

També hem de recordar les Escoles que van començar com nosaltres i que avui encara no tenen ni tindran unes instal·lacions definitives. Recordar que ha augmentat,significativament el nombre d'alumnes a Catalunya (més de 20.000) i en canvi hem d'estar agraïts a que no s'hagi escurçat el nombre de mestres. Per aquest motiu ens ha semblat important penjar la pancarta que vam fer el curs passat, contra les retallades en educació.

Per acabar reafirmar que l'Escola Catalana és una Escola que ha de vetllar per la continuïtat de la llengua del país. Això ho fa a través del que anomenem "immersió lingüística". Aquesta actitud de defensa de la llengua, no esta barallada amb la ferma voluntat que els nostres infants siguin persones competents quan parlen en català i en castellà i hem de treballar per tal que ho siguin també en anglès. Quantes més siguin les llengües a poder utilitzar, més obert serà el món que tenim al nostre davant.

QUE TINGUEU UN BON INICI DE CURS!!!
Ep! i un curs eravellós !!!

REUNIONS DE PRINCIPI DE CURS

Com a cada principi de curs farem les següents reunions de classe, a partir de ¾ de 5 (16:45) de la tarda:

Educació Infantil de 4 anys – dia 14 de setembre
Educació Infantil de 5 anys – dia 14 de setembre
Educació Primària 1r nivell – dia 20 de setembre
Educació Primària 2n nivell – dia 21 de setembre
Educació Primària 3r nivell – dia 19 de setembre
Educació Primària 4t i 5è nivell – dia 13 de setembre
Educació Primària 6è nivell – dia 15 de setembre

MENJADOR ESCOLAR

Tiquets de menjador.- Haureu d’anar a Caixa Penedès (carrer Gran) Podeu fer-ho per caixer automàtic (trobareu el codi al costat) . Porteu el resguard i us el canviarem pels tiquets.

Cada dia que hagueu de deixar el vostre fill o filla al menjador, caldrà que podeu el tiquet a la bústia de menjador. En cas de no tenir tiquet (una urgència) deixeu a la bústia un paper amb el nom, el nivell i la data.

NO CAL DIR-HO A LA MESTRA, AL CONSERGE

En cas d’oblit, tenim fins a ¾ de 10 (9:45) per dir el nombre de dinars a cuina. Després d’aquesta hora no és possible afegir-hi més alumnes.

Com sempre, cal recordar, que després de tres dies sense tiquet i sense cap comunicació, no podrem acceptar que el vostre fill/a gaudeixi del servei de menjador.

El preu del tiquet és de : 6,10 €

ENTRADES I SORTIDES

Una mica abans de les 9 del mati i de lles 3 de la tarda, s’obriran les portes, per tal que els alumnes i família d’Educació Infantil puguin entrar al seu pati. De la mateixa manera que els alumnes de primària accediran per la porta lateral, al seu pati.

Les sortides tindran el mateix procés, però a la inversa.

Davant de l’Escola és important que no s’aparqui ningú. Ha de ser un lloc de pas, un aturada mínima i lloc d’estada de tots plegats abans d’entrar a l’Escola. L’Ajuntament a preparat dues zones d’aparcament: Una al peu de la pujada i l’altra al damunt de l’Escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada