divendres, 23 de setembre del 2011

TOTS SOM IMPORTANTS


A L’ESCOLA TOTS SOM IMPORTANTS
Des del primer dia que vam obrir l’Escola (ja fa més de 5 anys) hem volgut que tothom que forma part de l’Escola (alumnes, treballadors, famílies) tingui un paper destacat en la feina que ens ocupa que no és altra que formar els nostres nens i nenes.
Cadascun, des de la nostra pròpia responsabilitat fem possible aquest objectiu.
Tots plegats tenim el dret de participar i ser escoltat però això comporta, a la vegada, el deure d’escolar i atendre les indicacions que es fan.
És d’això darrer que en voldríem fer una petita reflexió.

Des del claustre de mestres i la direcció de l’Escola ens toca prendre un seguit de decisions d’organització i de dinàmica d’escola, que un cop transmeses cal que siguin respectades. Com sabeu sempre hem estat oberts a recollir aquelles  propostes de millora que s’han plantejat, ja sigui a través de l’aportació directa o a través del Consell Escolar (obert a tothom)

Però una vegada les normes s’han d’aplicar, seria bo que no haguéssim d’actuar com a “policies” per tal que s’acompleixin.
Si cadascun de nosaltres actua segons el seu criteri, només aconseguirem que la convivència a l’Escola no funcioni i això només afectarà als nostres protagonistes, els nens i nenes de l’Escola.

26 de setembre:
Dia Europeu de les Llengües
LA PARAULA EN CATALÀ QUE MÉS ESTIMO

Somescola.cat convida tots els centres educatius a sumar-se a l’activitat “La paraula en català que més estimo” que celebrem en motiu del Dia Europeu de les Llengües.

Consisteix a fer una crida a alumnes, professors i famílies per tal que ens facin arribar la seva paraula preferida en català. Poden fer-ho en el format que vulguin (a través d’un dibuix, un mural, una fotografia, un audiovisual...) i fer-ho arribar per correu electrònic a info@somescola.cat. Les aportacions es penjaran al web de Somescola.cat per tal de mostrar el suport dels participants als 30 anys del model d’escola catalana

RECORDATORIS
* A les hores d’entrada i sortida les famílies no poden entrar abans de l’hora en la qual s’obren les portes.

*Recordem que és molt important que els alumnes siguin puntuals a l’hora d’entrar a l’Escola.

*Sapigueu que l’Ajuntament a tret la placa de prohibit parar a l’espai de terra dels davant de l’Escola. Amb tot us volem demanar que utilitzeu els altres espais per aparcar. No és un caprici és una forma de garantir la seguretat dels vostres fills.

*Tant el tiquets de menjador com la quota de material i sortides es paguen a Caixa Penedès.

*Recordar que cal deixar el tiquet de menjador a la bústia (en cas de no tenir tiquets, deixeu un paperet amb el nom de l’alumne/a, el dia i la classe) No ho comuniqueu de viva veu a la mestra o al conserge.

*Tots aquells alumnes de primària que o bé sempre o en ocasions han de marxar sols de l’Escola, caldrà que portin el full verd d’autorització.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada