diumenge, 12 de febrer de 2012

AL FEBRER...CARNAVAL


SI ELS VEIEU, FELICITEU-LOS

Jordi Garcia 11 de febrer (P3)
Azdine el Majdoub 15 de febrer (P3)

RECORDATORI

Fins el dia 22 de febrer teniu temps per a proposar un dibuix que inspiri l’anagrama definitiu de l’Escola. Recordeu que ha d’incorporar el nom: Escola Puigsoler.SERVEI DE MENJADOR

Us hem de demanar a tothom que utilitza el Servei de Menjador un esforç per a complir les normes pel que fa a:

*Deixar el tiquet a la bústia (en cas de manca de tiquet, ocasional, deixar una nota)

*No deixar a deure més de 3 tiquets.

*Abonar, a final de mes, qualsevol deute.

Penseu que el preu del tiquet és ajustat al cost que paguem a l’empresa. Qualsevol demora, pèrdua o incompliment, repercuteix directament a l’economia de l’Escola.

ESTUDI DETECCIÓ

El nostre centre ha estat escollit entre 8 centres de la comarca per a la realització d’un estudi, per part de la Universitat Autònoma de Barcelona, per a la detecció d’infants amb conductes “disruptives”.

Després de Carnaval us en donarem més informació.

Per l’Educació Pública de Catalunya, CAP RETALLADA 

Front les continues retallades  que està patint l’educació pública amb el pretext de la crisi econòmica, la Comunitat educativa de Catalunya fa una crida a les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se participant en la concentració del proper dissabte dia 11 de febrer a les 17 h per fer visibles  els efectes que estan tenint les retallades sobre el model educatiu públic; Afectant les polítiques educatives, socials i laborals, vulnerant drets que posen en perill la igualtat d’oportunitats, la cohesió social i, per tant, el futur dels nostres infants i joves. No a l’aprovació del pressupost d'Ensenyament de la Generalitat per al 2012. És inferior al del 2007, tot i comptar amb 150.000 alumnes més.

Reclamem per l’educació prioritat en la despesa pública  perquè és una de les claus per construir el futur. 


Convoquem, doncs, a  les famílies, estudiants, professionals de l’educació,  i a tota la ciutadania a mobilitzar-se concentrant-nos  a  Plaça Sant Jaume dissabte 11 de Febrer a les 17:00 h.

TROBADA DE FAMÍLIES I EDUCADORS DE TOTS ELS CENTRES PÚBLICS DE SANT VICENÇ DE CASTELLET

DIJOUS, DIA 16 DE FEBRER
A 2/4 DE 6 DE LA TARDA
A LA NOSTRA ESCOLA
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada