diumenge, 29 de setembre de 2013

AJUDEM ELS NOSTRES ALUMNES

Benvolgudes,

Aquesta setmana l'Ep! família arriba primer a aquest bloc. Dilluns el repartirem junt amb el menú del servei de menjador del mes d'octubre.

En les properes setmanes retornarem a la vella costum d'enviar-lo per correu electrònic a aquells que així ho heu sol·licitat, per tal d'estalviar paper.

Abans d'entrar en la lectura de l'actualitat de l'escola us volem informar de l'adreça del bloc del viatge que els nois i noies grans realitzaran la propera setmana a Polònia:
ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aquesta setmana s’inicien les activitats extraescolars.

Després de les inscripcions realitzades, les activitats que es realitzaran, seran les següents: (DEMÀ DILLUNS AFEGIREM AQUEST APARTAT)

ENQUESTA DE MOBILITAT

Avui dilluns s’acabava el termini de presentació de les enquestes que us vam passar sobre els costum per a venir a l’Escola. Val a dir que la resposta ha estat de més del 25 %. Us encoratgem, si encara  no ho heu fet, a contestar-les i fer-nos-les arribar.

LOTERIA DE NADAL DE L’AMPA

L’Associació de Mares i Pares de l’Escola us comunica que en els propers dies podreu adquirir i ajudar en la venda de la loteria de nadal de l’AMPA.


 PROGRAMES DE SUPORT A LA LECTURA. VOLUNTARIAT

Seguint amb les activitats de suport a la lectura. Us volem recordar les dues activitats que engegarem properament i per a les quals necessitem “voluntàries i voluntaris”.

Si voleu i podeu ser voluntaris en aquest projectes, us demanem que ompliu la butlleta adjunta.

LLEGIR JUNTS AL CICLE INICIAL


Aquesta activitat, iniciada el curs passat, amb els alumnes de 1r i 2n nivell de primària.  Recordeu que es tracta de disposar d’un temps a la setmana (dins l’horari d’escola)per tal d’oferir-se per acompanyar tots elsalumnes en el seu procés de lectura.

LECXIT

Aquest curs el començarem amb els alumnes de 4t nivell de primària. El programa uneix un voluntari amb un alumne amb dificultats de lectura, una hora a la setmana en horari no lectiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada