divendres, 11 d’octubre del 2013

DEFENSEM L'ESCOLA PÚBLICA

DIA NEGRE PER A L’EDUCACIÓ

Ahir el Congreso del los Diputados aprovà la ja coneguda i criticada reforma de la Llei Educativa de l’Estat Espanyol, amb els únics vots a favor del partit del govern.

El caràcter classista de la llei i la voluntat de retorn a l’escola de la primera meitat del segle XX s’uneixen a la voluntat recentralitzadora. En definitiva un atac molt important a l’Escola Pública Catalana. I més quan estem vivint els darrers cursos retallades del govern català.

És per això que els principals Sindicats de l’ensenyament, la Federació d’AMPAS de Catalunya i els Sindicats d’estudiants criden a la mobilització de tota la societat.

Us proposem de participar a  la
  
  Podreu participar-hi telemàticament:

O en la urna que habilitarem a l’entrada de l’Escola i que estarà operativa durant les entrades i sortides de l’Escola.

CROS ESCOLAR COMARCAL

D’aquí al mes de febrer es celebraran 11 curses corresponents al Cros Escolar del Bages. Si algun nen o nena vol participar en aquestes activitats, poseu-vos en contacte amb el mestre d’Educació Física.

LOTERIA DE NADAL

Recordeu que podeu passar a recollir els talonaris  de la loteria de l’AMPA a les hores d’entrada a l’Escola. El número que es vendrà aquest any és el 41351.


ASSEMBLEA GENERAL
DE L’AMPA

L’Associació de Mares i Pares us convoca a l’Assemblea General Anual que se celebrarà el proper dia 18 d’octubre a les 9 del vespre. La propera setmana us passarem la convocatòria.

 FESTA DE BENVINGUDA

El diumenge, dia 27 d’octubre, se celebrarà la tradicional Festa de Benvinguda a l’Escola. Tot i que en els propers dies us farem arribar les activitats que s’hi realitzaran, ja podeu començar a fer les vostres aportacions per al Markadillu de tardor i hivern (Com és habitual,disposarem d’un espai davant de secretaria per a dipositar les bosses)

PSICÒLOGA MUNICIPAL

Per necessitats temporals de l’Escola Bressol, la Psicòloga Municipal exercirà les tasques de coordinació del Centre. És per aquest motiu que durant aquest període les tasques que exercia a l’Escola es reduiran i estaran complementades per la psicòloga del Departament d’Ensenyament (EAP)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada