divendres, 7 de febrer del 2014

7 de FEBRER

RECORDATORI

Volem tornar a recordar que una vegada superats els problemes de pagament amb Banc de Sabadell, retornem a la situació inicials:
NO S’ACCEPTARAN PAGAMENT EN METÀLIC A L’ESCOLA PER CONCEPTE DE: MENJADOR I MATERIAL I SORTIDES

 REBUTS ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

L’Associació de Mares i Pares us comunica que a partir de la propera setmana és posaran a cobrament els rebuts de les activitats extraescolars, corresponents a aquest trimestre.

CARNAVAL

Per a preparar la comparsa de l’AMPA per a la rua de Carnaval de la nostra població us volem fer avinents de:
*Aquelles famílies que us vulgueu afegir a la rua (i encara no ho heu fet) apunteu-vos a les llistes que hi ha a l’entrada de l’Escola tan aviat com sigui possible. La propera setmana es tancarà la inscripció.

*El diumenge,dia 23 de febrer, de 10 h a 13 h es farà un taller per a la confecció dels complements de la disfressa. Per aquest motiu us demanem que aneu guardant diaris vell i garrafes de plàstic de 8 l.


DARRERA HORA
Fins al proper divendres dia 14
Podeu fer la reserva i pagament per a la comparsa
ADULTS—  4
NENS I NENES — 4
(berenar inclòs)

 DEIXALLERIA MÒBIL

Recordar-vos que la deixalleria mòbil s’instal·la a l’entrada de l’Escola cada 1r i 3r dijous, des d’1/4 de 5  (16:15h)

PAGAMENTS

Us volem recordar que al llarg del curs us demanem que feu el pagament de 55 per a material i de 50 per a les sortides (recordeu que cada dos anys fem contes de les sortides i us demanem o us tornem els diners segons surti el compte)

Com sigui que ja hem començat el segon trimestre us volem recordar la necessitat de fer aquest pagament (recordeu que teniu tot el curs per fer-ho) i no esperar al darrer moment.

Els propers dies us passarem una nota de recordatori a les famílies que estigueu en aquesta situació.
  
LLOCS D’INTERÈS

Us pot interessar aquest recurs del Departament d’Ensenyament:: Família i Escola que podeu trobar a l’adreça electrònica: http://www20.gencat.cat/portal/site/familiaescola/

PREINSCRIPCIÓ 14/15

Per si és del vostre interès o d’algun familiar o conegut, el període de preinscripció per al curs 2014/2015 serà del 11 al dia 21 de març. La Jornada de portes obertes de la nostra escola serà el dia 5 de març .








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada