dijous, 6 de març del 2014

ELS AMETLLERS JA SÓN FLORITS

RECORDATORIS

Volem recordar que feu el pagament del material del curs 13/14 que és de 55 i el de sortides que és de 50 .

Volem tornar a recordar que una vegada superats els problemes de pagament amb Banc de Sabadell, retornem a la situació inicials:
NO S’ACCEPTARAN PAGAMENT EN METÀLIC A L’ESCOLA PER CONCEPTE DE: MENJADOR I MATERIAL I SORTIDES

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 14/15

Després de celebrar la jornada de portes obertes, el proper dimarts, dia 11 de març  i fins al divendres, dia 21 de març, es poden presentar les preinscripcións per al proper curs 2014/2015. Això afecta, bàsicament, als nens i nenes que han de començar P3 el proper curs, però també als actuals alumnes de 6è.

ELS PATINETS

Des del claustre i algunes famílies us volem comentar i alertar, sobre la utilització que alguns nois i noies de l’Escola fan del patinet. La pujada de l’Escola es converteix per a alguns una pista excel·lent per a baixar-la a tota velocitat amb el patinet. Tenint en compte que és un lloc on circulen força cotxes, aquesta activitat resulta extremadament perillosa. És per això que us volem demanar que fixeu amb els vostres fills la utilització i bon ús dels patinets.


CONSELL ESCOLAR

El proper dilluns, dia 10 de març, a les 5 de la tarda, està convocat el Consell Escolar de l’Escola, amb el següent ordre del dia:
1- Lectura de l’acta de la darrera sessió.
   2- Informacions diverses.
3- Aprovació d’inclusió de sortides al Pla Anual 2013/2014
4- Debat i aprovació, si s’escau, de la liquidació del pressupost 2013.
5- Debat i aprovació, si s’escau, del projecte de pressupost 2014.
6- Proposta de resolució sobre neteja de l’Escola.
7- Precs i preguntes.


JA S’ACOSTA SANT JORDI

Ja sabeu que quan s’acosta Sant Jordi us demanem la vostra participació.

L’AMPA ja està treballant per a preparar la representació teatral de la diada de Sant Jordi. Us demanem que estigueu atents a la imminent convocatòria.




D’altra banda ja estem buscant “conta-contes” per a la propera “V Marató de contes” de Sant Vicenç de Castellet. Animeu-vos a participar-hi. També farem una convocatòria ben aviat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada