dilluns, 24 de març del 2014

ARRIBA LA PRIMAVERA


EP! ET NECESSITEM PER ST. JORDI

Ja tenim la celebració de la diada del llibre i la rosa a la cantonada (a més les festes de setmana santa s’acaben el dia abans de Sant Jordi) L’AMPA com cada any està preparant l’obra que representarà per a tots els alumnes de l’Escola. ENS FALTA GENT... I AMB URGÈNCIA!!!

Apunteu-vos a la graella que hi ha a l’entrada de l’escola.

VOLS FER AEROLATINO

Un grup de mares es troba els dimarts per a fer “aerolatino” amb l’Angélica, si t’animes...


S’ACABA LA PREINSCRIPCIÓ


Recordeu que demà, dia 21 de març, s’acaba la preinscripció per al proper curs escolar. Si coneixeu alguna família “despistada” recordeu-li que fer la preinscripció “fora de termini” suposa perdre qualsevol puntuació que permeti tenir una certa assegurança per a tenir plaça a l’Escola i això tenint en compte el dimecres a la tarda ja tenim 25 preinscripcions  per a P3

 RECICLEM L’OLI

Continuant amb el compromís de respectar el medi i educar en aquest respecte, en els proper dies iniciarem  la recollida d’oli vegetal. I iniciarem aquesta recollida dins la campanya que ha endegat l’entitat hàbitat natural , per ajudar a un noi manresà que necessita un costós tractament per guarir-lo d’una greu malaltia.


CONCERT  ESCOLA MÚSICA

Com cada any, els professors de ‘Escola de Música fan un concert organitzat per l’AMPA de l’Escola Municipal de Música.
Aquest any tindrà lloc el proper diumenge, dia 23 de març a les 12 del migdia, a la sala polivalent Imma-Valentí de l’Escola.
NO US EL PERDEU !!!

SORTIDA DEMÀ DIVENDRES

Demà divendres, els nens i nenes d’Educació Infantil van d’excursió amb autocar, és per aquest motiu que us informem que no es podrà aparcar davant de l’Escola.

CONNEXIONS

Recordeu que podeu seguir les informacions de l’Escola a:
http://www.xtec.cat/ceip-calsoler/
I si rebeu aquest full en paper, però teniu correu electrònic que utilitzeu habitualment, passeu-nos el correu electrònic i rebreu tota la informació de l’escola i ens estalviarem paper.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada