diumenge, 9 de maig del 2010


SORTIDES PROPERA SETMANA
Dimarts, dia 11 de maig. Educació Infantil va de teatre al Pont de Vilomara.

Divendres, dia 14 de maig 1r, 2n i 3r., van de teatre de la Coral l’Estrella.

Divendres, dia 14 de maig les classes de 4 i 5 anys d’Educació Infantil van de teatre a l’Escola Montserrat.


INFORMACIONS DE L’AMPA

CONSELL ESCOLAR MUNICIPAL

El passat dimecres dia 28 d’abril, hi va haver Consell Escolar Municipal. En aquest hi són representades totes les escoles del municipi. Hi va assistir per part de cada Centre un representant dels pares, un dels mestres, el director/a i personal d’administració i serveis, a més de l’alcalde, el regidor d’educació i representants dels diversos grups polítics del municipi. Els temes que es van tractar en aquest Consell van ser:
*Construcció del nou edifici de l’Escola Cal Soler. La data prevista per finalitzar les obres és a finals de l’any 2010. Començarà sent una escola d’una sola línia.
* Nova ubicació de l’Escola Municipal de Música el curs 2011-2012.
* Possibles dates per als dies festius de lliure disposició.
* Pla Educatiu d’Entorn.


DIADA DE SANT JORDI

Com l’any passat, per Sant Jordi es va fer el mercat d’intercanvi de llibres. Aquesta activitat consisteix en que els nens que hi vulguin participar, aportin un llibre que ja hagin llegit i no vulguin o no els agradi; el dia de Sant Jordi, cada nen i nena que hi participa, tria un llibre que li agradi entre tots els que s’han recollit. Per tal d’aconseguir que els nens tinguin més llibres on triar, l’AMPA adquireix uns quant llibres. Els llibres que han sobrat, queden a la biblioteca de l’Escola. De manera que encara que algú no participi en la iniciativa de l’intercanvi de llibres, tots els nens i nenes n’acaben gaudint perquè l’escola té més llibres.


RECLAMEM LA MILLORA DE L’ESCOLA PÚBLICA
Ahir dijous, la tancada a l’Escola va servir per constatat la necessitat de continuar insistint amb la necessària millora de les condicions de la nostra Escola Pública. La següent acció serà un REFERÈNDUM sobre la política educativa del nostre govern. La propera setmana us n’informarem. Mentre, el proper dimarts, hi ha una concentració a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada