divendres, 22 d’octubre del 2010

22 d'octubre de 2010

LOTERIA DE L’AMPA
L’Associació de Mares i Pares de l’Escola, com cada any, posa a la venda la loteria de Nadal, com a forma d’obtenir recursos per a les activitats que desenvolupa...





No us quedeu sense !!!  ...I si toca ?


CONSELL ESCOLAR
El proper dimarts, 26 d’octubre, a les 6 de la tarda, celebrarem el primer Consell Escolar d’aquest curs.

Com sabeu, el Consell Escolar és el màxim òrgan de decisió de l’Escola.

Està composat per representants de les famílies i dels treballadors del centre.

A la nostra Escola, és obert a tot els pares, mares, i mestres.

A la pàgina electrònica de l’escola, trobareu l’ordre del dia i la documentació que s’hi discutirà.

IOGA I CAPOEIRA
La propera setmana començaran les sessions de ioga i capoeira. Si encara no us hi heu apuntat , potser encara hi sou a temps. Dilluns comença la capoeira i dimecres el ioga. Recordeu que cal abonar  el cost de la matrícula als mestres de ioga i de capoeira (10 €)

FESTA DE TARDOR
El proper divendres, dia 29 d’octubre, celebrarem la festa de tardor. Després de l’èxit de la gimcana de l’any passat, aquest any repetirem.

Des de l’AMPA segur que necessiten gent per a poder realitzar aquesta activitat.

INFORMACIÓ DE L’AMPA
Des de l'AMPA de l'Escola Cal Soler informem a tots els pares i mares que hem posat a la vostra disposició un  bloc que es diu Informatiu de l'AMPA i on hi podreu trobar diversa informació relacionada amb les activitats de l'AMPA i de l'escola en general. 

També us informem que tenim una nova adreça electrònica de l'AMPA que podeu utilitzar com una eina més de comunicació amb l'equip gestor de l'AMPA. També el podeu utilitzar per enviar-nos material que cregueu que podríem penjar al bloc. Aquest bloc pot ser un espai carregat d'informació útil que anem construint entre tots plegats. Animeu-vos i feu-vos-el vostre!!!

Adreça electrònica: ampa.escola.cal.soler@gmail.com

ÈXIT DEL 1r MARKADILLU
La Comissió de medi ambient de l’Escola, vol donar-vos les gràcies per la gran aportació que heu fet, tots plegats a l’èxit del “1r. Markadillu” de Cal Soler.

Això ens anima a poder seguir en aquesta línia de treball de sostenibilitat i cooperació entre tots plegats.

Us volem comunicar que la roba “sobrant” es vehicularà a instàncies que puguin fer un us escaient de les vostres aportacions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada