divendres, 14 de gener del 2011

ENCETEM EL 2011 - QUE SIGUI MILLOR QUE EL 2010

SI ELS VEIEU, FELICITEU-LOS

P4 Ariadna Cervera (dia 16)
P5 Adrià Soler (dia 14)

VAN D’EXCURSIÓ

El proper dijous, dia 20 de gener, la classe de 5è/6è viatjarà a Barcelona, al Palau de la Música Catalana.

VACANCES DE CAPOEIRA

Com que el mestre de capoeira ha de viatjar al Brasil, les classe de capoeira s’acabaran el proper dilluns, dia 17 de gener i tornaran a començar el dilluns, dia 21 de febrer.

CLASSES D’ÀRAB

Aquesta setmana han començat a la nostra escola, les classes de llengua àrab per a tots els nens i nenes magribins que estan fent Educació Primària a la nostra població. Aquesta activitat, inscrita dins el Pla Educatiu d’Entorn del Bages Sud, la realitza un mestre que ha posat a la nostra disposició el govern del Marroc.

MÉS INFORMACIÓ DE L’ESCOLA

Us convidem a visitar la pàgina electrònica de l’Escola, on hi trobareu molta informació de l’Escola i la seva activitat.


JA S’ACABA!

Encara hi sou a temps! El proper dilluns s’acaba la recollida de joguines, dins aquesta campanya per a reciclar joguines velles i en bones condicions. A partir de la propera setmana, es revisaran, netejaran, classificaran i es repartiran a les classes.

EL NOU EDIFICI JA IMPRESSIONA
Les obres del nou edifici de l’Escola ja són en un estat força avançat. Cada vegada es veu més com quedarà i la forta impressió (quan a grandària d’espai)

És una visita que us recomanem de fer, el cap de setmana, amb la família (de passada ja podem anar assajant  el trajecte que, un dia o altre, haurem de fer.
 Quan arribarà aquest dia ?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada