divendres, 20 de gener del 2012

Les primeres glaçades

RECORDATORI 
Recordeu que el proper dilluns, dia 23 de gener, l’escola estarà tancada en motiu de la Festa Major d’Hivern de la nostra població.

MENJAR FRUITA

Aquesta setmana els vostres fills han arribat a casa amb fruita per a berenar. Alguns, potser ja se l’han menjat a l’Escola.

Aquest curs tornem a participar en la campanya: “A la nostra Escola mengem + fruita” que cada mes ens subministrarà tres fruites diferent (del temps) per a repartir durant tres dies.

Poqueta cosa però que ens permetrà educar-insistir en la necessitat del consum de fruita.


IMPORTANT

Durant el curs hem d’anar recordant hàbits que es van oblidant.

Avui us volem recordar l’hàbit d’etiquetar la roba i tot allò que porten els vostres fills a l’Escola (encara que siguin grans).

No fer-ho provoca problemes:

*Roba que no es troba (algú se l’emporta per ser igual a la seva)
*Roba que a final de curs no és de ningú.

JA TENIM NOM, ARA EL DIBUIX



   El procés oficial per al canvi de nom ja s’ha iniciat. Esperem que no sigui massa llarg.

   Ara però, ens manca trobar-hi un dibuix-anagrama.

   És una proposta per a tota la família:


Dibuixem un anagrama per a l’Escola

   *Ha de incorporar un dibuix i el nom:
Escola Puigsoler.

   *Per necessitats de disseny seria bo que la l’anagrama tendeixi a tenir forma quadrada (semblant a l’actual anagrama de l’Escola Cal Soler)

   *Tenim temps fins el 15 de febrer.

   Amb totes les propostes recollides demanarem a alguns entesos en la material que ens creïn l’anagrama definitiu de l’escola.

ENS VISITA LA VARICEL·LA

Aquesta setmana una nena d’educació infantil a “agafat” la varicel·la. És per aquest motiu que us acompanyem les següents indicacions:

"El temps en què les persones malaltes poden contagiar la malaltia pot anar fins als cinc dies abans de l’aparició de l’erupció fins a no més de cinc dies a partir del primer brot de “granets”. És per això que es recomana que el nen malalt no torni a l’escola fins passats aquests cinc dies.

L’exclusió de l’escola ha de ser respectada, ja que aquesta malaltia és molt contagiosa i pot passar molt fàcilment d’una persona a una altra.

La malaltia comença de forma sobtada amb febre moderada i, fins i tot, elevada en algunes ocasions, malestar general, pèrdua de la gana i una erupció generalitzada a la pell. També pot haver-hi mal de coll i es poden inflamar els ganglis cervicals.

Si se sospita que es pot tractar de la malaltia, cal consultar el metge, ja què és ell qui ha de fer-ne el diagnòstic i prescriure’n el tractament."

Més informació a:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada