dimecres, 28 de març del 2012

S'ACABA EL TRIMESTRES


SI ELS VEIEU, FELICITEU-LOS

Gerard (5è)               30 de març
Àfrica (5è)                  4 d’abril
Aisha (P3)                  5 d’abril
Carlos (1r)                 7 d’abril
Maria (P3)                  8 d’abril
Vinyet (P5)                 8 d’abril
Mohamed (P4)         10 d’abril
Jaume (1r)               10 d’abril
Eduard (P3)             11 d’abril

S’ACABA EL TRIMESTRE

Recordeu que el proper divendres s’acaba aquest segon trimestre. Tornarem a veure’ns el  proper dia 10 d’abril.

RECORDEU

Aquest divendres, dia 30 de març, és el darrer dia de:

PREINSCRIPCIONS d’alumnes nous.

BEQUES DE MENJADOR

DIMARTS DE CONTE

En tornant de vacances inaugurem un nou espai per sentir i explicar contes tots plegats. Els dimarts de 16.30 a 18.00 t’esperem a la biblioteca de l’escola!  

DEMÀ, NO HI HA CLASSE

Com ja us vam explicar en l’anterior full, els treballadors de l’Escola secundarem, majoritàriament la VAGA GENERAL que està convocada per demà, dia 29 de març.

Per aquest motiu, demà no hi haurà classe.

Seguint el decret de serveis mínims, demà restaran a l’Escola, un membre de l’equip directiu i dues mestres.

CARTA A LES FAMÍLIES

Com sabeu, els sindicats convoquen vaga el dijous 29 de març, en contra de la reforma laboral i les polítiques de retallades.. Prop d’un miler d’entitats, i , en particular, les Federacions d’Associacions de Pares i Mares dels centres públics de Catalunya (FAPAC i FAPAES) i d’Espanya (CEAPA) donen suport a aquesta jornada de lluita.
Aquestes organitzacions fan una crida a les famílies perquè el dia 29 no porteu els vostres fills i filles a l’escola, i us preguen que considereu les seves raons, que reproduïm a continuació:
Tots els treballadors i totes les treballadores estem concernits directament per la Reforma Laboral que facilita d’acomiadament i devalua les condicions de treball.
A més de la preocupació per la nostra pròpia situació laboral, hem de tenir en compte les repercussions de la Reforma Laboral i les polítiques de retallades en el futur dels nostres fills i filles:
•           L’educació, en tots els seus nivells, pateix per la falta d’inversió pública, que en deteriora la qualitat i que l’encareix en molts casos, per exemple amb la pujada de taxes universitàries, la reducció del pressupost i la plantilla de les escoles o la falta de finançament a les llars d’infants.
•           Els contractes de formació que el govern ha aprovat permeten contractar amb un salari del 75% del mínim interprofessional fins als 33 anys.
•           Els contractes indefinits tenen un període de prova d’un any. A la pràctica són contractes temporals amb acomiadament lliure i gratuït, i encadenables.
¿Hem d’acceptar que els nostres fills i filles formin part d’una generació que viurà pitjor que els seus pares i mares?
¿Quin exemple els donem si permetem que les persones que viuen del seu salari restin indefenses?
¿Hem de permetre que es dediquin els diners públics a rescatar els bancs, i que en canvi no s’inverteixi en la millor formació per al jovent?
¿Podem fer alguna cosa davant d’un atur juvenil del 45%?
Tenim alternatives per a un model de treball i de societat més justa i més benestant.
Per això fem una crida perquè el dia 29 feu la vaga general, perquè no porteu els vostres fills i filles a l’escola, perquè acudiu a les manifestacions convocades i  perquè participeu en la vaga de consum.
Si som molts, podem canviar les coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada