divendres, 15 de febrer del 2013

TEMPS DE QUARESMA


LA FEINA DE L’ENQUESTA

La major part de famílies ja heu contestat les enquestes que us vam donar fa uns dies. D’entrada agrair-vos la feinada i demanar a aquelles famílies que encara no l’hagin contestat i que ho vulguin fer, que aniria bé que les portéssiu el proper dilluns.

ARRIBA LA VELLA QUARESMA

Ha estat una setmana d'activitats divertides que podreu seguir a partir de la propera setmana al bloc de festes de la pàgina electrònica. Ara que ja s’ha acabat i acabem d'arrencar la primera cama de la vella quaresma, és un bon moment per a poder felicitar l’AMPA per la feina que ha tingut en la preparació de la comparsa que va participar al Carnaval de la nostra població.

Ara , ja pensant en la comparsa del proper any, tenen una feina propera, que els nostres nens i nenes esperen cada curs, l’adaptació de la llegenda de Sant Jordi. Ep! Recordeu que sempre falta gent.

CANVI DE MESTRA

Aquesta setmana ha arribat a l’Escola una nova mestra per a la classe de P4, la Iraida que estarà amb el grup fins a final de curs. La Maribel ha agafat la baixa per afrontar els darrer període del seu embaràs. Volem donar la benvinguda a la nova mestra i a totes les mestres substitutes que han vingut a Educació Infantil i donar les gràcies a la Maribel per com ha fet l’esforç per tal que els nens i nenes d'aquesta classe no hagin hagut de tenir més mestres del compte, a l’espera de la seva substitució.

L’HORT DE L’ESCOLA

Tot i que encara fa fred, l’hort de l’Escola va agafant color (color verd). Les plantes comencen a treure el cap i les classes es van organitzant per tal de poder regar, observar i fer els petits treball que necessita l’hort.

Properament crearem un mural per tal que tots plegat puguem  veure les observacions i notícies que generi l’hort.

Aprofitem l’avinentesa  per a esmenar un oblit. Hem de donar les gràcies al pare de la Júlia de P4 i al seu avi (que ho és també del Martí de 1r) que van esmerçar un dissabte al matí per a poder passar el multicultor a l’hort. I avui com que l’avi està una mica fotut, li desitgem que es recuperi aviat.

PAGAMENT DE LES ACTIVITATS
EXTRAESCOLARS


Recordar a les famílies que no tenen domiciliat el pagament de les activitats extraescolar que ja toca fer el pagament del segon trimestres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada