dimarts, 16 d’abril del 2013

QUINA CALOR !!!


FIRA DEL LLIBRE DE SEGONA MÀ
Divendres era el darrer dia per a portar el llibre per a la fira de llibres de segona mà. Si encara no l'heu portat, penseu portar-lo abans de dijous.


CONSELL ESCOLAR DE L’ESCOLA

demà dimecres, dia 17 d’abril, a les 5 de la tarda, celebrarem el Consell Escolar de l’Escola. Recordeu que és l’òrgan màxim de l’Escola i que és obert a la participació de tots.
L’ordre del dia serà el següent:
1.- Lectura i aprovació, si sescau, de l’acta de la sessió anterior.
2.- Presentació del tancament del pressupost econòmic 2012.
3.- Presentació del pressupost 2013.
4.- Activitats del Centre:
4a.- Programa Comenius.
4b.- Festes pendents del curs.
5.- Presentació document “Participació de les Famílies a l’Escola”
6.- Assumptes sobrevinguts.
7.- Precs i preguntes.

Com sempre la documentació la trobareu a l’adreça:
http://www.xtec.cat/ceip-calsoler/consell.htm




BEQUES DE MENJADOR

Us recordem que el proper dia 30 d’abril s’acaba el termini per a la presentació dels Ajuts de Menjador per al curs 13/14.

Igualment us volem informar que hem demanat aclariment sobre la documentació obligatòria a presentar  i ens han aclarit que s’han de presentar tots els documents que s’hi especifiquem.

RECOLLIM TAPS

Des de l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis, ens han demanat de poder recollir els taps de plàstic. Els diners que treuen d’aquesta recollida es destina a la recerca d’aquesta malaltia.


EXTRAORDINARI CONCERT


El proper divendres no us podeu perdre un magnífic concert  de la mezzosoprano Mireia Pintó. Una de les veus més importants de la música del nostre país.
Un concert que tindrà lloc a la sala polivalent de la nostra escola, a partir de del 9 de la nit, amb motiu del 50è aniversari de la Coral al Vent.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada