divendres, 3 de maig del 2013

I AMB EL MAIG ARRIBA EL SOL

AJUTS PER A LLIBRES I MATERIAL ESCOLAR

Recordeu que el proper dijous, dia 9 de maig, s’acaba el termini de presentació dels ajuts de llibres i material escolar que ha convocat l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per a tots els nens i nenes resident a la població.

Recordeu que els impresos els podeu recollir a la secretaria de l’Escola i que els heu de presentar a l’Oficina d'Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.

VAGA GENERAL D’EDUCACIÓ

El claustre de mestres ja s’ha posicionat respecte a la Vaga General de l’Educació del proper dijous.
En el transcurs de l’ASSEMBLEA D’ESCOLA que celebrarem el dilluns (16:30) us acabarem d’informar. I el dimarts us comunicarem com quedarà el tema.

ÉS IMPORTANT LA TEVA PRESÈNCIA


SORTIDA DE TOTA L’ESCOLA

Com cada curs el proper dia 17 de maig realitzem la sortida conjunta de tota l’Escola. Aquest any anirem a Sant Mateu de Bages on l’entitat “Paisatge i Aventura” ens organitzarà una visita i uns tallers de natura.


COMENIUS

Segur que en un moment o altre, sobre tot si el vostre fill o filla és als cursos dels grans haureu sentit a parlar d’aquesta paraula: COMENIUS.

Ens agradaria explicar-vos què és i convidar-vos a participar-hi.

Comenius és un programa europeu que posa en contacte a escoles de diferents països del continent. Aquest curs hem començat un treball sobre “els contes a Europa” amb una Escola de Turquia i una de Polònia. Aquest contacte suposa, també, unes visites a cadascuna de les Escoles.

El proper dia 26 de maig ens arriben un grup d’una dotzena de mestres turcs i una dotzena d’alumnes amb 6 mestres de Polònia.

Fins el dia 30 els tindrem per aquí, realitzant un seguit de sortides i activitats amb els mestres i els alumnes de 5è i 6è.

Ja publicarem les activitats, però des d’aquí us volem convidar a participar en algunes activitats obertes que ja us anunciarem i a donar un cop de mà durant aquells dies.

Penjarem més informació, però si algú de vosaltres vol participar ja podeu fer-ho saber.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada