divendres, 13 de desembre del 2013

DE CAP A LA DARRERA SETMANA DEL TRIMESTRE



NORMALITZADA LA DISTRIBUCIÓ

Finalment hem pogut posar en solfa les adreces electròniques i els llistats i retornem la distribució dels fulls informatius de l’Escola al sistema doble de paper i electrònic, la qual cosa suposa un bon estalvi en paper.

TALLER DE JUMPING CLAY

Recordar, a tots els qui vareu fer la inscripció, que el Taller de Jumping Clay es celebra demà dissabte, a partir de les 11 del matí, a l’Escola.



S’ACABA EL TRIMESTRE

La propera setmana acabarem el primer trimestre d’aquest curs i , amb això tancarem un any molt, massa, mogut per a la nostra societat. Escriure els desitjos per al nou any necessitaria massa espai i segur que ens deixaríem moltes de les petites necessitats “bàsiques” de molts éssers humans que, al món que ens ha tocat viure, no disposen dels mínims (en tots els sentits) que els garanteixin viure dignament. Ens queda, però, passar a l’acció i fer el possible  per tal que tots els “desitjos” es facin realitat.

QUE EL 2014 SIGUI MILLOR!!!

 
ARRIBA L’HIVERN

Tot i que això del temps, el clima i les estacions són, cada vegada més, una incògnita, la propera setmana celebrarem l’entrada de l’hivern, amb bona part de les tradicions        que aquest esdeveniment  ha comportat al nostre poble.

És un bon moment per acomiadar l’any i el trimestre escolar d’una forma alegre i festiva.

Dimecres, dia 18 de desembre
2/4 de 4 de la tarda (15:30)


Dijous, dia 19 de desembre
A les 10 del matí
CONCERT

Aquests dos actes se celebraran al gimnàs i són obert a tothom que hi vulgui assistir.

Divendres, dia 20 de desembre
matí
Farem cagar el tió i donarem la carta al Patge Reial.

Les classes acaben a la 1 (13:00 h)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada