dimecres, 29 d’octubre del 2014

El primer de l'any...arriba amb les castanyes

dilluns, 3 de novembre és dia festiu a les Escoles de Sant Vicenç de Castellet.

FESTA DE TARDOR
El proper divendres, dia 31 d’octubre, celebrarem la CASTANYADA que, com cada any, és oberta a tothom. Començarà a les 15:30 h amb unes danses que ballaran tots els alumnes de l’Escola i després ens menjarem les castanyes.

LOTERIA
L’AMPA de l’Escola ja té la loteria per a vendre. Si voleu col·laborar, podeu entrar al local de l’AMPA per a recollir el vostre talonari.

RECICLATGE
Us volem recordar que a l’Escola podeu reciclar els taps i l’oli de cuina, tot col·laborant amb dues entitats que destinen els seus recursos a infants amb diferents problemes de salut.
 
Igualment us recordem que cada 1r i 3r dijous de mes tenim a l’escola (a partir de les 16:15 h) la deixalleria mòbil on podeu dipositar aquelles materials que no podeu reciclar normalment (piles, fluorescents,...)
La propera visita de  serà el proper dijous dia 6 de novembre.

L’AMPA JA PREPARA EL CARNAVAL
L’AMPA demana que comenceu a pensar en la comparsa de l’Escola per al proper Carnaval. Si teniu suggeriments podeu escriure’ls i dipositar-los a la bústia de l’AMPA.

El proper dia 4 de novembre a les 15:00 hi haurà una reunió per a començar a preparar la comparsa.

 AGAFA UN LLIBRE I DEIXA’N UN ALTRE
Com ja heu vist, aquest curs tornem a disposar del carro d’intercanvi de llibres. Us animem a participar  agafant llibres i deixant-ne de nous.

 PAGAMENTS
Tot i que moltes famílies ja ho he fet, us volem recordar que, com cada curs, cal fer el pagament del material (55 ) i les sortides (50). Recordar-vos que a final de curs passarem comptes de les sortides del curs passat i d'aquest curs.

MENJADOR
Us volem recordar, també, la importància de ser puntuals en el pagament dels tiquets del servei de menjador, donat que a final de mes aquests diners són els que serveixen per a pagar l’empresa que ens ofereix aquest servei.
Tot i que sempre hem estat atents a les possibles situacions de dificultat que es presenten, us volem recordar que no es poden deixar a deure més de tres tiquets de menjador.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada