dilluns, 24 de novembre del 2014

EL FRED NO ARRIBA

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

El proper dimecres, celebrarem eleccions per a renovar la meitat de representants de les famílies al Consell EscolarTALLER DE CUINA D’APROFITAMENT

Encara sou a temps de participar en aquest taller que es realitzarà el proper dimecres, dia 26 de juliol,a la tarda després de l’escola.L’AMPA JA PREPARA EL CARNAVAL

Després de diverses opinions contràries, l’AMPA ha decidit canviar la comparsa.

La nova disfressa serà la de POTATOS.


Aquesta setmana us donarem més informació


US VOLEM DEMANAR LA VOSTRA COL·LABORACIÓ

Avui volem fer campanya de l' ESMORZAR.

Us convidem a que sigui tema de les xerrades que teniu amb les altres famílies.

1.-La importància que els infants arribin a l’Escola havent realitzat un bon esmorzar. No ens pot valdre que al matí anem tard. Si ens ho permeteu és pitjor venir amb un mal esmorzar o sense esmorzar que venir amb pijama. Aquest primer àpat és fonamental.

Els infants que venen al servei despertador, poden portar aquest esmorzar a l’Escola i menjar-se’l aquí de 8 a 9. Tingueu en compte, però que el servei despertador no és un servei que també hi posa l’esmorzar.

Cal portar un petit “recordatori” per a l’hora del patí (aquest no pot substituir mai el primer àpat del dia). N’hi ha prou amb una peça de fruita, uns fruits secs o unes galetes. No calen grans entrepans (sovint apareixen a les papereres. També és important que utilitzeu carmanyoles i no paper d’alumini que crea una gran i inútil quantitat de deixalles.

 http://www10.gencat.cat/gencat/binaris/guia_alimentacio_escola_tcm32-25805.pdf

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada