divendres, 10 d’abril del 2015

COMENÇA EL TERCER TRIMESTRE

ATENTS!!!

Properament (en aquests moments és previst que sigui el proper divendres) s’asfaltarà el tram de camí que arriba a l’aparcament de sobre l’escola i la part que resta per asfaltar del davant de l’Escola.

 
Tot i que trobareu indicacions, sembla que  es farà el matí després de l’entrada dels nens. L’únic moment que no es podrà accedir en cotxe, serà el migdia.

BEQUES MENJADOR

Fins al dia 24 d’abril es poden presentar les sol·licituds  d’Ajuts Individuals de Menjador per al curs 2015-2016.
 
Podeu recollir l’imprès a secretaria. Recordeu que fora d’aquest termini és molt difícil aconseguir un ajut de menjador.

ENQUESTA COLÒNIES

En compliment de l’acord adoptat al Consell Escolar del Centre, pel que fa a la possibilitat de realitzar colònies i la necessitat de conèixer l’opinió de les famílies, el proper dilluns donarem un full d’enquesta per família que us preguem ens retorneu no més tard del dia 29 d’abril.
 

CONCURS FOTOGRÀFIC

Recordeu que el proper dia 15 d’abril, s’acaba el termini de presentació de les fotografies que vulguin participar a la mostra fotogràfica “LLLEGIM”.

Recordeu que es tracta de fer-vos una fotografia llegint.


QUOTES DE MATERIAL I SORTIDES

Us volem refrescar la memòria a aquelles famílies que encara no heu fet efectiu el pagament de la quota de material i sortides. Material: 55 €, sortides: 50

L’AMPA I SANT JORDI

L’Associació de Mares i Pares proposa per aquest Sant Jordi dues parades.

Parada de Roses. Per tal de preveure la quantitat de roses a adquirir, es col·locarà una graella al porxo per tal que s’hi apunti tothom que hi estigui interessat.

Parada de llibres de segona mà. El primer pas és demanar-vos l’aportació de llibres que “no utilitzeu”. El dia de Sant Jordi, tots els llibres recollits, es posarien a la venda a un preu simbòlic.


l










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada