diumenge, 27 de novembre del 2011

JA TENIM NOM: PUIGSOLER


Aquest migdia hem tancat un llarg procés participatiu que teníem pendent des de la creació de la nostra escola que provisionalment hem vingut anomenant "Cal Soler" (una provisionalitat que havia de durar un o dos anys, però que n'haurà durat més de cinc , el temps que hem hagut d'esperar per a disposar de les instal•lacions definitives) 

En el marc de l'habitual festa de benvinguda de l'Escola que aquest any acollia, a més, el "3r. markadillu" de roba i complements, s'ha realitzat la darrera etapa del procés per a l'elecció del nom de l'Escola. Un procés d'elecció que es va iniciar aquesta setmana amb l'obertura de la possibilitat de votar per internet; el divendres va ser el torn de la votació dels alumnes i avui el de les famílies i de tota la població en general. 

En definitiva l'elecció del nom de l'escola ha registrat aquests números: 
PARTICIPACIÓ 
alumnes- 169 (43,20%) 
familiars d'alumnes - 147 (37,60%) 
personal de l'Escola- 16 ( 4,10%) 
altres- 59 (15,10%) 
total- 391 vots (dels quals un 8,70 % han votat per internet) 

RESULTATS 
la natura- 42 
vots l'olivera- 24 vots 
el pi- 9 vots 
el bosc- 44 vots 
Sant Joan- 72 vots 
Puigsoler- 113 vots 
Vallhonesta- 87 vots 

És a partir d'aquests resultats que el Consell Escolar de l'Escola proposarà que es gestioni el canvi de nom del nostres centre i que a partir d'ara sigui Escola Puigsoler. Igualment proposarà a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet que adopti un acord en aquests mateixos termes en el transcurs del proper Ple Ordinari Municipal. Una vegada realitzats aquests dos tràmits, serà el Departament d'Ensenyament qui realitzarà les gestions adient per tal que sigui modificat, oficialment, el nom de la nostra escola.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada