divendres, 2 de desembre de 2011

CONVIURE AMB DOS NOMS


SETMANA FESTIVA

RECORDEU QUE LA PROPERA SETMANA NOMES HI HA CLASSE EL DILLUNS.

A part dels dies festius (dimarts i dijous) el dimecres i divendres són els dies de “lliure elecció” que ens fa triar el Departament d’Ensenyament.
JA TENIM NOM !!!

El passat cap de setmana, en el marc d’una participada festa de benvinguda, es va tancar el procés participatiu per a escollir el nom definitiu de la nostra escola.

Amb una bona participació, de 391 persones, el nom de l’escola serà: ESCOLA PUIGSOLER. Amb tot i durant un temps, conviuran els dos noms, donat que s’han de seguir uns tràmits legals per a fer-se efectiu el canvi de nom.

PUGEM AL PUIGSOLER

A la pàgina del fb d’amics de Cal Soler va sortir la proposta de fer una excursió i pujar al Puigsoler. Com que comença a fer molt de fred, vam decidir de fer l’excursió aquest diumenge, dia 4 de desembre.

Sortirem des de l’Escola a les 10 del matí. Cada família es portarà l’esmorzar.

Recordar que és una sortida familiar i que, per tant, no hi haurà ningú que es faci càrrec de nois i noies que vinguin sols.

NECESSITEM AMPOLLES

Quan arriben aquestes dates, comencem la preparació de la Festa d’Hivern.

Aquest any ens proposem realitzar una decoració a partir d’ampolles d’aigua de 1,5 litres (de “plàstic”)

PERÒ EN NECESSITEM  MOLTES !!!

Per això, us demanem que els vostres fills i filles (si és que utilitzeu aquests tipus d’ envàs) portin ampolles buides de 1,5 l abans del dia 14 de desembre.

PER A QUE SERVIRAN...US HAUREU D’ESPERAR PER DESCOBRIR-HO.

PUNTUALITAT

Cada dia que passa hi ha més alumnes que arriben tard a les 9 del matí i a les 3 de la tarda.

Com heu vist, alguns, a partir de les 9 i les 3 i 6 minuts, tanquem les portes exteriors. Com a conseqüència, qui arriba més tard, ha de trucar el timbre.

NO ENS HAURIA DE COSTAR GENS ORGANITZAR EL TEMPS 10 MINUTS, PER TAL DE PODER ACONSEGUIR PUNTUALITAT.


ELS POLLS

Massa sovint ens trobem amb la queixa d’algunes famílies de la infestació del “polls”. Des del Claustre de mestres us enviem una circular, cada vegada que es dona el cas. Però això no serveix de res si cada família no té cura d’inspeccionar CADA SETMANA el cap dels seus fills. Només des de la prevenció de TOTHOM, podrem anar fent disminuir les infestacions de polls. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada