divendres, 23 de novembre del 2012

ARRIBA EL FRED


QUINA SETMANA

Ha estat aquesta una setmana mogudeta. Dimarts, com us dèiem la setmana passada, van continuar el taller sobre el naixement, amb els alumnes de 1r, 2n i 3r de primària.


Dimarts a la tarda vam celebrar la Diada de la Música, amb un concert dels companys i companyes que estudien música.

Avui divendres ha estat el dia dedicat a l’Anglès. Avui, en comptes d’anar al teatre, el teatre a vingut a l’Escola i tots plegats a la sala polivalent, hem gaudit de l’obra “Pirate Island”, en anglès. Un espectacle en el qual han pogut participar tots els alumnes, amb les cançons que, prèviament havien treballat a la classe.


L’hort també ha estat molt visitat aquesta setmana i ja són un bon grapat, les feixes que les diferents classes han anat trasplantant plançons o sembrant.

Us encoratgem a que aprofiteu per demanar-los que us expliquin les


activitats en les quals ha participat el vostre fill o filla.

RECOLLIDA SOLIDÀRIA

Recordeu que fins al dia 15 de desembre podeu participar en la recollida solidària d’aliments,material d’higiene i joguines. Allò que porteu ho podeu dipositar als contenidors que trobareu al davant de secretaria.

ENS AJUDEU?
El proper dia 3 de desembre farem uns taller interclasses, per a preparar la decoració de l’Escola per a l’arribada de l’hivern. Com ja sabeu necessitem:
     *oueres.
     *caixes de sabates
     *cd o dvd vells.

REPRESENTACIÓ TEATRAL

Segueix obert el termini per a “apuntar-se” a per a fer una representació teatral per als nens i nenes de l’Escola. Encara sou a temps d’apuntar-vos-hi.

LOTERIA DE L’AMPA

Cal retornar els talonaris de loteria que tingueu abans del dia 30 de novembre.

Durant la primera setmana de desembre, a les hores d’entrada i sortida, es posarà a la venda la loteria sobrant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada