divendres, 16 de novembre de 2012

I JA HA PASSAT MIG NOVEMBRE


UNA BONA COL·LABORACIÓ

Aquest curs hem engegat una col·laboració entre l’Escola i “Migjorn” casa de naixement de la nostra població.

La gent de l’entitat realitza un seguit d’activitats, adaptades a cada edat, al voltant del naixement. Aquesta activitat la realitzaran des d’Educació Infantil de 3 anys fins a 5è nivell de Primària.

Per la seva part els alumnes de 6è nivell de Primària faran una activitat un xic més llarg, destinada a tractar el tema de la fertilitat.

Finalment, aquestes activitats es clouran amb un acte per a les famílies que celebrarem el proper mes de febrer.SANTA CECÍLIA

Per celebrar Santa Cecília, patrona dels músics, el proper dimarts, els nois i noies de l’Escola tornaran a gaudir d’un concert que els faran els companys i companyes que estan estudiant música.  

LA BIBLIOTECA US NECESSITA

Gràcies a les continues aportacions de nous llibres per a la biblioteca, necessitem pares, mares,... que tinguin una estoneta, per a folrar llibres. Passeu pel despatx i us donarem feina.

LA FESTA D’HIVERN US NECESSITA

Continuem demanant la vostra col·laboració. La setmana passada us convidàvem a participar de la representació de les “pastoretes del Puigsoler”. Des de l’AMPA ens expliquen que per fer una representació teatral de la grandària de les pastoretes tenim el temps massa just.

Però s’està preparant un conte teatralitzat al qual us convidem a participar, ja sigui com actors o com a qualsevol altra tasca que us pugui presentar. No tardeu gaire a decidir-vos, ens queda un mes.

Dilluns penjarem un full davant de secretaria per tal que us hi apunteu.

RECOLLIDA

Fins al 15 de desembre participarem en la recollida d’aliment, productes d’higienes personal i joguines que s’ha organitzat al nostre poble.

Aquesta recollida que realitzarem s’entregarà al col·lectiu Mn. Josep Rovira Tenes, que gestiona el banc d'aliments de la nostra localitat.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada