divendres, 30 de maig del 2014

PEL MAIG, CADA DIA UN RAIG

EL CICLE INICIAL A LA RESIDÈNCIA

Dins les celebracions anuals de la Residència d’Avis aquest any han convidat als nens i nenes de Cicle Inicial a celebrar-ho amb jocs.

És per aquest motiu que els alumnes, dilluns  els de primer i dimarts els de segon, faran aquesta activitat.

FESTA MAJOR DE L’ESCOLA

El proper diumenge, 15 de juny, l’Associació de Mares i Pares prepara la Festa Major de l’Escola.

Reserveu-vos la data.

Properament us donarem més informació de les activitats.



 MARKADILLU

Amb motiu de la festa de l’Escola, com cada any, obrirem el Markadillu. Per tal de poder-lo organitzar, ja podeu fer les vostres aportacions.

Deixarem, com sempre, una caixa de recollida davant de la secretaria de l’Escola.


RECORDATORI

Us volem recordar que la propera és la darrera setmana que l’Escola obre amb horari de matí i tarda.

A partir del dilluns, 9 de juny, l’horari de l’Escola serà de les 9 del matí a la 1 del migdia. L’horari de menjador serà de 1 del migdia a 3 de la tarda.

DONA LA NOTA

S’ha iniciat una campanya a nivell català, per a defensar l’educació musical a l’Escola, contràriament al què pretén imposar la llei Wert. Com a acte col·lectiu, el proper dia 6 de juny, quan sortim al patí, cantarem una cançó tots plegats (com ho faran moltes escoles arreu del país)

Si us hi voleu apuntar us deixem l’enllaç a la pàgina electrònica on trobareu la lletra i la música de la cançó: mirall de pau.

http://www.cdapaucasals.com/donalanota/



1a.  EDICIÓ DEL FESTIVAL DE TEATRE

Els propers dies 10, 11 i 12, celebrarem la primera edició del festival de teatre, a càrrec dels diferent grups de Primària.

Tot i que la propera setmana rebreu més informació, us volem avançar que ens agradaria que fos obert a tothom però que, per problemes d’espai, us hem de convidar a assistir només a les representacions dels vostres fills i filles.

Així, el dimarts 10 seria el dia de Cicle Inicial; el dimecres 11 seria el dia de Cicle Mitjà i el dijous 12 seria el dia de Cicle Superior. Les representacions començaran cap a 2/4 de 10 del mati (09:30 h)





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada