dijous, 15 de maig del 2014

UN MAIG PLE D'ACTIVITATS

CONSELL ESCOLAR

El proper dilluns, dia 19 de maig, a les 5 de la tarda, celebrarem sessió ordinària del Consell Escolar del Centre.

Recordeu que el Consell Escolar és obert a la participació de tothom.

Si voleu disposar de l’ordre del dia i documentació accediu a l’adreça electrònica:


SORTIDA LA PUIGSOLER

El proper diumenge, dia 18 de maig, us recordem de la sortida familiar al Puigsoler. Ens trobarem a les 9 del matí davant l’Escola. Us volem recordar que si ho voleu, baixant podeu participar a les activitats que tindran lloc a Sant Pere de Vallhonesta amb motiu de l’Operació de Neteja  de deixalles als Espais Naturals a la zona de Vallhonesta.

 
SORTIDA DE TOTA L’ESCOLA

Com ja us hem fet saber, el dia 29 de maig, tota l’Escola va d’excursió.

Recordeu de retornar l’autorització abans del divendres, dia 23 de maig.

L’HORARI DE TORNADA SERÀ A 2/4 DE 5 DE LA TARDA (16:30 H)


CONFIRMACIÓ DE MATRÍCULA

La propera setmana us farem arribar, com cada curs, el full de confirmació de dades i de matrícula. És important que comproveu la correcció de les dades  i ens el retorneu tan aviat com us sigui possible.

SOPAR A LA FRESCA
Us recordem que fins el proper divendres, teniu temps per adquirir els tiquets per participar del sopar a la fresca que organitza l’AMPA.
  
CASAL D’ESTIU

Continuem amb recordatoris que tenen límit el proper divendres, dia 23 de maig.
En aquest cas per a realitzar la inscripció al Casal d’Estiu que l’AMPA prepara per al proper mes de juny (del 9 al 20 de juny)

PAGAMENT DE MATERIAL

Ara que s’acosta el final de curs us volem tornar a recordar, als qui encara no ho heu fet, que és important de realitzar el pagament de material i sortides, per tal que el proper curs no s’acumuli el deute. Recordar-vos que podeu fer ingressos més petits, si l' ingrés total esdevé un problema.

INSISTIM AMB ELS PATINETS

No ens cansarem d’insistir amb la perillositat dels patinets per la baixada de l’escola. No és una responsabilitat del nens, és una responsabilitat que tenim els pares i mares. Abans que es produeixi  cap desgràcia, estudiarem quines accions podem adoptar per tal d’evitar que haguem de lamentar alguna desgràcia .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada